Back to Top

Wat is de Beursvloer?

 

 

Op de “Beursvloer Goirle – Riel’ worden vraag en aanbod tussen ondernemingen en maatschappelijke organisaties samengebracht.

Dit geschiedt met gesloten beurs!

De ontvangende partij is tot een wederdienst verplicht. Deze dienst en wederdienst heten een “match” en wordt notarieel vastgelegd.

Tijdens de eerste versie van de Beursvloer Goirle Riel  in 2018 zijn 28 matches gemaakt. Wat voor een eerste editie een geweldig succes is.

Vraag en aanbod, de match, gaat over het aanbieden van menskracht, kennis, toegang tot netwerken en contacten, materiaal, faciliteiten en creativiteit. De match is tweerichtingsverkeer, op basis van gelijkwaardig partnerschap. Dit partnerschap gaat veelal na de afronding van de match verder als een mooi nieuw warm contact.

Beursvloer Goirle – Riel is het evenement waarbij o.a. culturele organisaties, sportverenigingen, hobbyclubs en overige maatschappelijke organisaties en het lokale bedrijfsleven elkaar ontmoeten. Om vanuit een gezamenlijke maatschappelijke betrokkenheid elkaar te versterken. Wil je een idee hebben over welke matches er in 2018 zijn gemaakt kijk dan hier.

 

 

 

Facebook
Facebook
LinkedIn

 

Beursvloer Goirle – Riel wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande Ondernemers en Organisaties

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 
 
 
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
LinkedIn